Etusivu Kasvattaja Koirat Uutiset Pentuja Pentueet

Pentuja - Puppies

Pentuja tulossa !


BH TK1 TK2 Kultameren Out Of Blue

BH TK1 TK2 FI MVA EE MVA WILLOWFIELD'S BOLIVAR
x
FI VPVA KERMAKOLAN HELMI


A/A, 0/0, silmät terveet
VA0, SP0, LTV4
PRA1&PRA2 clear from parents

VSP, SERT
NOME-B ALO1
WT-koe ALO3
VEPE ALO1
TOKO VOI1
BH
SKL Luonnetesti 172p +++
MH-Luonnekuvaus suoritettu
GR Luonnetesti 420p, laukausvarma
Käytetään käytännön metsästykseen


JV-17 Living Cool Copy

FI MVA SE MVA(N) SE JVA STENLYANS ALL AT ONCE
x
TK2 FI MVA KARVIN QUTE COVER GIRL


A/A, 0/0, silmät terveet
VA0, LTV0
PRA1&PRA2 clear from parents

Juniorivoittaja 2017
JUN-ERI1 SA
NOU1
VEPE ALO1

Helmi on astettu Rokilla. Pentujen odotetaan syntyvän marraskuun alusta joten tällöin ne olisivat luovutuksessa joulukuun lopusta.

Helmi sekä Roki ovat tyypiltään, luonteeltaan, rakenteeltaan ja vieteiltään samankaltaisia koiria. Molemmat rakastavat kun pääsevät tekemään agility,toko tai metsästysmaastoon töitä. Tulevat toimeen kaikkien koirien ja ihmisten kanssa. Helmi eritoten rakastaa lapsia. Molemmat ottavat hyvin riistaa ja molempia on käytetty käytännönmetsästykseen. Isä Roki on saanut metsästyskokeista tuloksen ALO1! Yhdistelmä soveltuu monenlaiseen menoon ja etsinkin pennuille vastuullisia koteja joissa tahdottaisiin panostaa pennun perustottelevaisuuteen. Sohvakoiriksi näistä ei ole, vaan kaipaavat joka päiväistä aktiviteettia ja pitkiä lenkkejä. Harrastuslajit plussaa(kisaamaan emme vaadi)! Kasvattaja auttaa alkuun lajissa kuin lajissa. Jos yhdistelmä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Vastaamme mielellämme pentukyselyihin!

Maarit Martikainen
0407549678 / cockeri90@gmail.com

Pentuesuunnitelmia

Yleistä

Living pennut kasvavat normaali kotioloissa tottuen erilaisiin ihmisiin, koiriin, ääniin, asioihin esim lattiapintoihin ja esineisiin.

Pennut myydään ensisijaisesti aktiivisiin koteihin jossa koiralle pystytään takaamaan koulutusta ja liikuntaa. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7viikon ikäisinä rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina , eläinlääkärin tarkistamina sekä pentutestattuina. Mukaan pennut saavat pentupaketin johon kuuluu Golden Info, liitän pennunostajat Golden Ringin jäseniksi, hoito- &koulutusohjeita, kelpokepon metsästys pentupaketti, penturuokaa sekä kasvattajan elinikäinen tuki. Edellytän pennunostajia käyttämään koiran PEVISA-tutkimuksissa koiran ollessa n.1,5vuotias Trimmaan myös omat kasvattini ilmaiseksi. Järjestämme kasvateillemme myös koulutuspäiviä n.6-12kertaa vuodessa.

Alustavia varauksia otetaan vastaan jo ennen pentujen syntymää mutta lopulliset päätökset tehdään puolin ja toisin kun olemme tutustuneet ja olette nähneet pennut. Osto/myyntipäätösten jälkeen pennuista maksetaan varausmaksu.

© Maarit Martikainen, ellei toisin mainita!
Webdesign & webmaster by Mia Kataja
All rights reserved